Home Nieuws Wedstrijden Praktijk de Wagter Pilates Agenda Foto's Forum Ruiterkamp Tarieven Veiligheid Leden Login Manege Gerner Dalfsen Leden Login

Praktijk de Wagter

Na een jarenlang proces van ontwikkeling door het  volgen van vele cursussen op het alternatief gebied is de stap genomen, een  praktijk op te zetten.

De naam "De Wagter" past uiteraard bij het woonadres, Wagteveldweg. Maar is ontstaan door het wachten op mijn bestemming, en het bewust zijn van de Wachter aan de poort.

Door tegen allerlei dingen aan te lopen, ben ik mijzelf een aantal jaren geleden gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen. In het begin om kennis op te doen, om eigen dieren en bekenden te kunnen helpen of adviseren.

Het is elke keer weer fascinerend om te zien, hoe een lichaam zelf spreekt en duidelijk maakt wat er aan de hand is. Prachtig om te ervaren dat het zelfgenezend vermogen van een mens of dier in werking treedt. Met ondersteuning van kruiden, LA druppels en/of allerlei andere therapieën.

O.a. helende massage, Dorn therapie, connectiebehandeling gebaseerd op acupunctuur.

Door holistisch te kijken en te werken, kan ik een behandeling aanbieden om het lichaam als geheel beter te kunnen laten functioneren. Wat tot resultaat leidt, dat je gezonder, positiever en fitter in het leven staat.

De start was een cursus EHBO homeopathie, gevolgd door een vakopleiding kruidengeneeskunde.

Vervolgens heb ik o.a. een cursus Dorntherapie gedaan,  T-Team , helende massage, gidsen en karma. Vervolgens heb ik de training gedaan om te kunnen werken met de connectiesensor en lecher antenne bij dierenarts E. Laarakker.  

Sinds een paar jaar ben ik me aan het verdiepen in de helende reis van Brandon Bays. Ik ben gestart met de opleiding tot Journey therapeut welke ik zal afronden begin zomer 2011.

De lecherantenne is een meetinstrument om de vitaliteit en energie van  organen en weefsel te kunnen meten, maar ook om woningen en ruimtes te ontstoren.

De lecherantenne gebruik ik ook bij magneettherapie, dit werkt als pijnbestrijding, maar ook helend. 

De connectie sensor is een instrument waarmee je verstoringen en blokkades in het lichaam kan opsporen en behandelen. Op holistisch centrum Den Hoek, volg ik ook de bijscholingsdagen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Ik gebruik veel producten van Puur Natuur, de Groene Os 

Alles tezamen geeft mij dit de mogelijkheid om een gepaste behandeling aan te kunnen bieden. Uiteraard is het bij problemen en klachten eerst noodzakelijk om een bezoek te brengen aan een arts.

Tarieven;

Eerste behandeling
doormeten en behandelen mens of dier:         € 40,=

Vervolgbehandeling:                                       € 30,=

Massage:                                                         € 40,=

Magneettherapie:(excl. borg magneetjes)        € 25,=

De tarieven zijn excl. eventuele reiskosten.

Praktijk De Wagter  
Ineke Marsman 
Wagteveldweg 3
7722 SG Dalfsen 

tel.  06-12125734 of  0529-431679

Tevens verzorg ik kruidenmiddagen voor groepen.

Met vriendelijke groet;

Ineke Marsman en een welkom in de Wagter.

Paarden

Nieuws

Voorjaarskruiden cursus
We starten in april met een voorjaaarskruidencursus. Meer info is te vinden onder de knop...
Lees verder...
Facebook pagina

Lees verder...
Workshop Sjamanistisch coachen met paarden
Workshop Sjamanistisch coachen met paarden De workshop wordt gegeven door Nadja. Manege...
Lees verder...

Meer nieuws...