Home Nieuws Wedstrijden Praktijk de Wagter Pilates Agenda Foto's Forum Ruiterkamp Tarieven Veiligheid Leden Login Manege Gerner Dalfsen Leden Login

Nieuws 


11 - 03 - 2016

Voorjaarskruiden cursus

We starten in april met een voorjaaarskruidencursus. Meer info is te vinden onder de knop wedstrijden onderaan de pagina.

19 - 03 - 2015

Facebook pagina

19 - 03 - 2015

Workshop Sjamanistisch coachen met paarden

Workshop Sjamanistisch coachen met paarden De workshop wordt gegeven door Nadja. Manege Gerner:Maandag 6 april 2015 Altijd al benieuwd geweest wat de lichaamstaal van een paard je wil vertellen? En wil je leren vertalen en ontdekken wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn? We gaan met intuïtieve aandacht leren kijken naar de signalen die het paard uitzendt en deze gevoelsmatig leren interpreteren. De dag begint met een theoretisch gedeelte waarin de basis over paarden psychologie en coaching wordt uitgelegd, daarna gaan we het geleerde in praktijk brengen  en krijg je de kans om andere deelnemers te coachen. We gaan oefenen met elkaar in interactieve sessies en doen opstellingen. Het sjamanisme gaat ervanuit dat alles met elkaar verbonden is. Op het eind van de dag gaan we een mooie sjamanistische ceremonie houden om de vertrouwensband tussen mens en paard  opnieuw te versterken.  
Locatie: Manege Gerner –  Wagteveldweg 3 –  7722 SG –  Dalfsen
Deelnemers:  vanaf 16 jaar.
Tijd: 10.30 tot 16.30 uur
Kosten: € 110/p incl. lekkere lunch, koffie, thee Mobiel Nadja: 0031 (0)6 11 56 66 55      

1 2 3 4 5 6 ... 17  volgende pagina »

Paarden

Nieuws

Voorjaarskruiden cursus
We starten in april met een voorjaaarskruidencursus. Meer info is te vinden onder de knop...
Lees verder...
Facebook pagina

Lees verder...
Workshop Sjamanistisch coachen met paarden
Workshop Sjamanistisch coachen met paarden De workshop wordt gegeven door Nadja. Manege...
Lees verder...

Meer nieuws...